Fagforening med hjerte

Der er utallige forskellige udgifter, som findes i ens private økonomi. I et privatbudget er der for eksempel husleje. Men der er en del poster, hvor man kan spare nogle gysser. Her er udvalgte gode finter, som du kan læse uden at betale.

Den nemmeste fremgangsmåde for dig til at blive rig på, er ved hjælp af en pension. Det sagde en fag mand . For mange er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive mange millionær på. Så man bør spekulere på, at sætte dig mere ind i pensionsordning, med de gunstige potentialer, der er i din pension.

Forsikringsdækninger er det man indkøber i håbet om, aldrig at få dem benyttet. Du bør strikt tænke over dine reelle behov og ikke bare gøre som alle de andre. Der er nok forsikringer, du reelt ikke behøver eller som du kan undvære. Det er en reel risiko, du må medtage. Når du har udelukket, så drejer det om at barbere dine forsikringer ned på et bundniveau. Skal din motorcykelforsikring kun forsikre feks. 150.000 kroner eller/og kan du acceptere en selv-risiko på 11.000 dkk, hvis din egendom brænder ned til jorden?

Private banker er også en post, hvor der for mange er mange penge at hente. Afvigelsen mellem de aller dyreste og de mest lavprisede banker er enorm. Vi taler om, op til 4.100 kr. pr. md. for en normal kerne familie + huslån. Lån til køb af villa er det største isolerede køb, som man møder. Mange lån er i den grad det vigtigste man bør være fokuseret på, hvis du vil forbedre din økonomi. Et er renteudgifter, men også handelskursen er meget vigtig. Låneomlægning er det, der kan forskønne din privatøkonomi. En vigtigere parameter er udskydelse af lån. Lån kan forbindes med med fremskydning af tid. Hvis man kan afvente fx. 14 måneder med at låne penge og i stedet spare ligesvarende op i hele perioden, så har du både nedbragt hovedstolen, men også udgifterne til renter.

Er du med hos en fagforening, så har du mulighed for en stribe medlemsfordele. Du kan også spekulere på at udmelde dig. Der er for resten nemme at spare på en lavpris fagforening. Nogle personer har tvunget fagforeningsvalg gennem jobkontrakt. Men du kan jo selvfølgelig prioritere kun at nøjes med en akasse. Fagforeninger kan assistere dig med både almindelige forsikringer og sundhedsordning – så overvej om det er smart at spare de penge, hvis du lider af f.eks. muskelbesvær.

Dagligvarer er den post i din private finanser, som konstituerer den største andel. Nogle kan overleve for et ultra lille beløb, hver måned, så er der andremennesker, der forkæler sig med gigantiske beløb på for eksempel lækker mad ude i byen. Et er hvis man køber din mad ude i byen på enten spisehus eller take away – men den rigtig store problematik er det mad du køber og laver hjemme. Her findes der det traditionelle dagligvareindkøb i supermarkederne, som man slæber hjem. Beklageligvis er vi skydeskive for uforudsigelige køb, der medfører at bonen stiger. Et trick er, at du køber dine madvarer online, via de nemme webbaserede supermarkeder og få nem mad. Her kan du handle traditionelle indkøb, men samtidig også de gode nye sortiment af måltidskasser.

Du bør altså beregne dine forbrug, så du sparer på alle områder af din økonomi. Således kan du ende med at få et langt højere rådighedsbeløb til de forsødende elementer i din tilværelse. Jeg er glad fordi du læste med.