Bedste bank – Tænk

Der er utallige forskellige udgifter, der går igen i ens privatøkonomi. I et regnskab er der feks. TV-licens. Og der er en del områder, hvor man kan spare nemme penge. Her er de vigtigste gode tips, som du kan få uden det koster noget.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for danskerne at blive kapitalstærk på, er via en kapitalpension. Det fremførte en intelligent mand . For os er det statistisk den mest realistiske måde at blive velstående på. Så du bør overveje, at sætte dig mere ind i alderspension, med de rige potentialer, der ligger i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det man bestiller i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du skal nøjeseende tænke over dine nødvendige behov og ikke gøre som alle de andre. Der kan være forsikringsdækninger, du ikke behøver og som du godt kan leve uden. Det er en risiko, du må tage. Når du har fravalgt, så drejer det om at skralde dine forsikringsdækninger ned på et nødvendighedsniveau. Skal din ulykkeforsikring udelukkende dække for eksempel 150.000 kr eller kan du leve med en selv-risiko på 11.000 kroner, hvis din bopæl brænder ned til jorden?

Pengeinstitutter er ligeledes en udgift, hvor der er mange penge at hente. Forskellen mellem de dyreste og de mest lavprisede pengeinstitutter er enorm. Vi snakker om, op til 4.100 kr månedligt for en traditionel 2 børnsfamilie og huslån. Lån til køb af villa er det største enkeltstående køb, som man har. Forbrugslån er det vigtigste man skal være fokuseret på, hvis du skal tune din økonomi. En ting er renteudgifterne, men også dagskursen er betydelig. Omlægning af lån er det, der kan accelerere din private økonomi. En vigtigere størrelse er forsinkelse af lån. Lån kan paralleliseres med eksaltering af tid. Hvis du kan vente med lån fx. 1 år med at låne penge og i stedet for spare ligesvarende op i tidsrummet, så får du nedbragt lånstørrelsen, men også dine renteudgifter.

Er du medlem hos en faglig forening, så får du adgang til en del medlemstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er gode at spare på en billig fagforening. Nogle personer har automatisk valg af fagforening gennem jobkontrakt. Men du kan selvfølgelig prioritere kun at nøjes med en arbejdsløshedskasse. Fagforeninger kan supportere dig med forsikring og sundhed – så gennemtænk om det er det rigtige at spare de penge, hvis du oplever symtopmer som for eksempel smerter.

Mad er den del i din privatøkonomi, der repræsenterer den største andel. Nogle kan leve for et beskedent budget, hver måned, så er der andre, der køber for store beløb på fx lækker take-out. En ting er hvis man køber mad ude på enten restaurant eller take away – men den virkelig store problematik er det mad du køber og laver hjemme. I dette tilfælde er der det klassiske dagligvareindkøb i supermarkeder, som du slæber hjem. Beklageligvis er man underlagt for impuls indkøb, som betyder at kassebonen bliver for lang. Et tip er, at du shopper dine mad via nettet, på de nemme net-supermarkeder. Her kan man både handle de traditionelle madvarer, men også de dejlige fristende tilbud på kasser med mad.

Du bør efterse dine kontoudtog, så du reducerer på alle nicher af din husøkonomi. Derved kan du slutte med at besidde et langt sjovere slutbeløb til de sjove ting i dig hverdag. Mange tak fordi du læste med på bloggen.